våra Tjänster

DC erbjuder ett brett utbud av tjänster inom trycksaksdistribution och vårt mål är att på ett väl avvägt sätt vara ett effektivt och kompetent distributionsföretag med stora resurser i form av teknik. Ambitionen för oss är att optimera våra kunders uppdrag vad gäller kostnader för porto, frakt och emballage. Kontakta oss gärna för mer information eller en offert!

 

adressering

Vi Inkjet-adresserar allt från enkelblad till tidningar, kuvert och påsar. Vi har även möjlighet att printa avsändare och portobeteckning samtidigt.

kuvertering

Vi erbjuder både maskinell och manuell kuvertering. Maskinellt kuverterar vi upp till 6 inlagor i format E65 till C4. Manuellt finns inga begränsningar vad gäller antal inlagor eller format. Vi har även utrustning som gör att vi kan säkerställa att respektive kuverts innehåll är korrekt, d.v.s. rätt antal inlagor. Speciellt viktigt då inlagorna är tryckta med variabeldata.

plastning

Vi hjälper till att plasta kataloger, tidningar, böcker, boxar mm, med eller utan krympning av plasten. Maskinellt plastar vi inlagor upp till ca 12 cm tjocklek och manuellt klarar vi det mesta.Vi erbjuder även maskinell banderollering som ett alternativ till plastning.


plockning & packning

Vi har stor vana av kampanj- och satsplockning, som kan innehålla i
stort sett vad som helst. Allt ifrån rulla affischer till att packa glas, pennor, choklad samt olika trycksaker. Allt packas enligt beställarens önskemål.
Vi erbjuder även orderhantering och plockning av lagrat material.

Tryck & Emballage

Vi hjälper er att ta fram allt som behövs för ett utskick, till exempel trycksak, kuvert eller specialanpassat emballage.Vi har mycket goda kontakter med leverantörer inom tryck och emballage och kan erbjuda bra priser och snabba leveranstider.

lagerhållning

Har ni behov av att lagra material så erbjuder vi lager för både pall och hylla för plockning. Vi säkerställer även att godset vid avrop kommer fram till mottagaren i rätt tid.

Banderollering, blocklimning & klamring fixar vi också!